جواب درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی

در این نوشته جدیدترین گام به گام درس ۱۴ علوم پنجم دبستان با موضوع درس «از گذشته تا آینده» قرار گرفته‌ است که شامل جواب جمع آوری اطلاعات، گفت و گو و علم و زندگی می‌باشد. در ادامه با ما از بخش مطالب درسی پایه سوم ابتدایی همراه باشید.

جواب گفت و گو صفحه ۱۲۵ علوم سوم

تصویرهای زیر برخی از روش های نگهداری مواد غذایی را نشان می‌دهد. در محل زندگی شما برای نگهداری مواد غذایی، کدام یک از روش‌ها به کار می‌رود؟

پاسخ:

منجمد کردن و فریزر کردن مواد غذایی، مربا کردن، خشک کردن.

جواب جمع آوری اطلاعات صفحه ۱۲۶ علوم سوم

از بزرگ‌ترها بپرسید در دوره‌ی کودکی آن‌ها از چه روش‌های دیگری برای نگه‌داری مواد غذایی استفاده می‌کردند؟

پاسخ:

۱- خاک کردن میوه هایی مثل انار، سیب و گلابی و سبزیجاتی مثل پیاز و سیب زمینی در عمق ۲ متری خاک
۲- آویزون کردن میوه‌های مثل انگور و … از سقف
۳- خشک کردن مواد غذایی و دودی کردن گوشت
۴- قرار دادن سبزیجات در آب نمک و یا سرکه

جواب گفت و گو صفحه ۱۲۶ علوم سوم

درباره‌ی روش های سنتی و صنعتی خشک کردن مواد غذایی گفت و گو کنید.

روش سنتی: 

حجم مواد غذایی کم است، خشک شدن توسط نور خورشید در مدت زمان طولانی انجام می‌شود، امکان آلوده شدن مواد غذایی وجود دارد.

روش صنعتی: 

مقدار مواد غذایی زیاد است و از دستگاه‌هایی مخصوصی که می‌توانند مواد غذایی را مدت زمان کوتاهی خشک کنند استفاده می‌شود.

جواب گفت و گو صفحه ۱۲۷ علوم سوم

در شهر یا روستای شما چه مواد غذایی دیگری را برای مدت طولانی در آب نمک نگهداری می‌کنند؟

پاسخ:

برنج تازه، سبزیجات و برخی تره بار.

ضرب المثل معروفی درباره‌ی اهمیت نمک در نگه‌داری مواد غذایی وجود دارد. آن را از معلم خود بپرسید.

پاسخ:

هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای از آن روز که بگندد نمک.

جواب علم و زندگی صفحه ۱۲۷ علوم سوم

پیش‌بینی کنید در آینده چه تغییراتی در روش‌های نگه‌داری مواد غذایی به وجود خواهد آمد؟

پاسخ:

۱- یخچال و فریزرهای هوشمند: یخچال‌ها و فریزرها به دستگاه‌های هوشمند تبدیل می‌شوند که خودشان تاریخ انقضای مواد غذایی را چک می‌کنند، بهترین دمای نگهداری را تنظیم می‌کنند و حتی به شما یادآوری می‌کنند چه چیزی باید بخرید.

۲- بسته‌بندی‌های جدید: بسته‌بندی‌ها طوری طراحی می‌شوند که مواد غذایی را برای مدت طولانی‌تری تازه نگه دارند. مثلاً بسته‌بندی‌هایی که هوا را از خود عبور نمی‌دهند یا بسته‌بندی‌هایی که باکتری‌ها را از بین می‌برند.

۳- روش‌های جدید نگهداری: روش‌های جدیدی مثل خشک کردن با لیزر یا استفاده از میدان‌های مغناطیسی برای از بین بردن باکتری‌ها به وجود می‌آیند.

۴- غذاهای آماده: غذاهای آماده‌ای تولید می‌شوند که فقط با افزودن آب یا گرم کردن آماده می‌شوند و برای مدت طولانی قابل نگهداری هستند.

سخن پایانی

اگر سوالی درباره جواب درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی با موضوع درس««از گذشته تا آینده»» دارید آن را از قسمت نظرات بپرسید. تیم معلمان ما در اولین فرصت شمارا راهنمایی می‌کنند.

جواب درس سیزدهم علوم سوم
📝 سوالات درس چهاردهم علوم سوم
📝 نمونه سوالات پایه سوم ابتدایی

توجه: دانش‌آموزان عزیز شما می‌توانید برای دسترسی آسان‌تر به مطالب درسی عبارت «سوییتی بلاگ» را در انتهای مطلب مورد نظر خود سرچ(جست و جو) کنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *