سوالات درس چهاردهم علوم سوم از گذشته تا آینده
در این نوشته جدیدترین سوالات با جواب درس ۱۴ علوم سوم دبستان با موضوع درس «از گذشته تا آینده» قرار گرفته است که شامل سولات پاسخ کوتاه و تشریحی میباشد. در ادامه با ما از بخش سوالات درس به درس همراه باشید.
۱- در زمانهای قدیم برای نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آنها از چه روشهایی استفاده میکردند؟
پاسخ: بعضی از مواد غذایی را داخل نمک یا آب نمک قرار میدادند و یا آنها را خشک میکردند. گوشت را در سبدهای توری در جاهای سایه آویزان میکردند تا خنک بماند و فاسد نشود.
۲- برخی از راههای نگه داری مواد غذایی را نام ببرید.
پاسخ: نمک زدن – مربا کردن – خشک کردن – ترشی درست کردن – فریز کردن
۳- تفاوت خشک کردن مواد به روش سنتی و صنعتی را بنویسید.
پاسخ:
برای خشک کردن مواد در روش سنتی از گرمای خورشید استفاده میشود و رنگ و عطر مواد به صورت طبیعی حفظ میشود. اما در روش صنعتی این کار با دستگاه انجام میشود و به خاطر سرعت بالا در خشککردن، ویتامینهای مواد غذایی از بین میرود و مواد نگهدارنده هم اضافه میشود که برای سلامتی ضرر دارد.
۴- با گذشت زمان روشهای خشک کردن مواد غذایی چه تغییراتی پیدا کرده است؟
پاسخ: امروزه با دستگاههای اتوماتیک مواد غذایی را در دماهای متفاوت و با سرعت بیشتری خشک میکنند.
۵- با گذشت زمان یخچالها چه تغییراتی کردهاند؟
پاسخ: فضاهای درونی آنها تغییر کرده است و از برفکهای درون یخچالها خبری نیست. مصرف برق آنها مرتبا کم و کمتر شده است.
۶- چرا پنیر را در آب و نمک قرار میدهند؟
پاسخ: چون نمک از فاسد شدن و خرابی پنیر جلو گیری میکند.
۷- ضربالمثل معروفی دربارهی اهمیت نمک در نگهداری مواد غذایی وجود دارد. آن را بنویسید.
پاسخ: هر چه بگندد نمکش میزنند وای از آن روز که بگندد نمک
سخن پایانی
اگر سوالی درباره سوالات درس چهاردهم علوم سوم دبستان با موضوع درس ««از گذشته تا آینده»» دارید آن را از قسمت نظرات بپرسید. تیم معلمان ما در اولین فرصت شما را راهنمایی میکنند.
✅ سوالات درس سیزدهم علوم سوم
📝 جواب درس چهاردهم علوم سوم
📝 نمونه سوالات ماهانه پایه سوم ابتدایی
توجه: دانشآموزان عزیز شما میتوانید برای دسترسی آسانتر به مطالب درسی عبارت «سوییتی بلاگ» را درانتهای مطلب مورد نظر خود سرچ(جست و جو) کنید.
نظرات کاربران