سوالات درس دوم علوم سوم زنگ علوم
در این نوشته جدیدترین سوالات با جواب درس ۲ علوم سوم دبستان با موضوع درس «خوراکی ها» قرار گرفته است که شامل سولات پاسخ کوتاه و تشریحی میباشد. در ادامه با ما از بخش سوالات درس به درس همراه باشید.
۱- طبقهبندی مواد غذایی را نام ببرید.
پاسخ:
۱_ شیر و لبنیات
۲_ گوشت، تخم مرغ و حبوبات
۳ _ میوه و سبزیها (ویتامینها)
۴_ گروه غلات و سیب زمینی
۵_ چربیها

۲- بشقاب سلامت چه چیزی را به ما نشان میدهد؟
پاسخ: بشقاب سلامت به ما نشان میدهد که هر روز، چه مقدار از هر گروه مواد غذایی مصرف کنیم.
۳- با توجه به بشقاب سلامت کدام گروه را بیشتر و کدام گروه را باید کمتر مصرف کنیم؟
پاسخ: گروه میوه و سبزی ها را بیشتر و گروه چربیها را کمتر استفاده کنیم.
۴- برای هر گروه از مواد غذایی چند مثال بزنید.
گروه غلات و سیب زمینی: ماکارونی – آرد – برنج – نان – سیب زمینی – ذرت.
گروه گوشت، تخم مرغ و حبوبات: گوشت قرمز – ماهی – مرغ – تخم مرغ – عدس – لوبیا.
گروه شیر و لبنیات: ماست- دوغ – پنیر – شیر – بستنی.
گروه میوه و سبزیها (ویتامین ها): انواع سبزی ها مانند تره – جعفری – کاهو، انواع میوه مانند پرتقال و سیب.
گروه چربیها: روغن – کره – دانه های روغنی مانند آفتابگردان و زیتون.
۶- نقش غلات و سیب زمینی در بدن چیست؟
پاسخ: این غذاها به ما انرژی میدهند و بعضی ویتامینها و مواد لازم را به بدن ما میرسانند.
۷- نقش میوه و سبزیها (ویتامینها) در بدن چیست؟
پاسخ: این گروه ویتامین دارند و برای سلامتی و درست کار کردن اعضای بدن لازماند.
۸ نقش گوشتها، تخم مرغ و حبوبات در بدن چیست؟
پاسخ: این غذاها به رشد بدن ما کمک میکنند.
۹- نقش چربیها در بدن چیست؟
پاسخ: این گروه به ما انرژی میدهند؛ خوردن زیاد این مواد برای بدن زیان دارد.
۱۰- نقش لبنیات در بدن چیست؟
پاسخ: این غذاها باعث محکم شدن استخوانها میشوند و بدن را مقاوم میکنند.
۱۱- خوراکی سالم چیست؟
پاسخ: خوراکی که مواد مورد نیاز بدن را تامین کند و به رشد بدن آسیب نزند.
۱۲- نقش مواد نگهدارنده در برخی از خوراکیها چیست؟
پاسخ: این مواد از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کرده و مدت نگه داری غذاها را طولانی میکنند.
۱۳- برای سالم ماندن مواد غذایی باید چه کرد؟
پاسخ: باید آنها را در شرایط مناسب نگهداری کرد، مانند جاهای سرد و خشک و … .
۱۴- هنگام خرید مواد غذایی باید به چه چیزی توجه کنیم؟
پاسخ: به تاریخ مصرف آنها
۱۵- به نظر شما چه عواملی میتواند باعث شود که بعضی افراد نتوانند برنامه غذایی سالمی داشته باشند؟
پاسخ: عادت غذایی نامناسب، طعم خوشمزه، بیحوصلگی، نداشتن وقت کافی برای پخت غذا و … .
سخن پایانی
اگر سوالی درباره سوالات درس دوم علوم سوم دبستان با موضوع درس ««خوراکی ها»» دارید آن را از قسمت نظرات بپرسید. تیم معلمان ما در اولین فرصت شما را راهنمایی میکنند.
✅ سوالات درس اول علوم سوم
✅ سوالات درس سوم علوم سوم
📝 جواب درس دوم علوم سوم
📝 نمونه سوالات ماهانه پایه سوم ابتدایی
توجه: دانشآموزان عزیز شما میتوانید برای دسترسی آسانتر به مطالب درسی عبارت «سوییتی بلاگ» را درانتهای مطلب مورد نظر خود سرچ(جست و جو) کنید.
نظرات کاربران